Cardio Tonic – Пълен анализ на 2019, какво Съдържа и Колко Струва?

Страдате от високо артериално налягане или попадате в рисковите групи за инфаркт или инсулт?

Cardio Tonic идва на помощ!

Това е нова формула на билкова хранителна добавка, която се стреми да поддържа здравословното кръвно налягане и цялостното здраве на сърцето.

Cardio Tonic е билкова добавка, специално формулирана с всички естествени растителни продукти, които се стремят да поддържат здравето на сърдечно-съдовата система и да поддържат нивата на кръвното налягане, които вече са в нормални граници.

Cardio Tonic – Пълен анализ на 2019, какво Съдържа и Колко Струва?

Cardio Tonic състав:

В състава на кардио тоника участват съставки, които са естествено произведени. Тяхната работа е да поддържат здравето на сърдечно-съдовата система, включително артериите и кръвоносните съдове; Всички елементи се усвояват по-лесно от организма, отколкото в някои други форми.

Билките традиционно се използват за поддържане на сърдечното здраве в традиционната китайска и / или аюрведична медицина. Такива са червена калина, бял равнец цвят, шлемник байкалски, чесън, валериана корен.

Viburnum opulus, известно като червена калина действа като сърдечен тоник (което означава, че се използва за укрепване на сърцето) въз основа на употребата в традиционната аюрведична медицина.

Achillea millefolium, белият равнец има кръвопречистваща сила и е идеално средство за детоксикация на организма.

Scutellaria baicalensis шлемник байкалски има лечебно действие над сърдечно-съдовата система, действа благоприятно на централната нервна система, притежава антиоксидантно и имуностимулиращо действие и има антиканцерогенно действие.

Cardio Tonic – Пълен анализ на 2019, какво Съдържа и Колко Струва?

Allium sativum, чесънът е богат на витамин B6, а той от своя страна допринася контрола на хормони в организма, витамин C и витамин B1, селен. Чесънът има разностранно действие. Действа противоглистното и бактерицидното. Използва се при инфекциозни заболявания на стомашно-чревния канал. Етеричното масло подпомага развитието на нормалната чревна флора; понижава артериалното налягане при хипертония, увеличава и разширява амплитудата на сърдечните съкращения, разширява коронарните и периферните съдове, забавя сърдечния ритъм. Добро профилактично средство е и при атеросклероза. Понижава кръвната захар и се препоръчителен при диабет.

Valeriana officinalis валериана корен има успокояващо действие над централната нервна система, допринася качеството на съня, действа противогърчово и спазмолитично.

Прлага се още при неврози, повишена възбудимост, безсъние, климактерични нервни смущения, хистерия, начална хипертония, при проблеми със стомашно-чревния тракт и на жлъчните пътища.

Cardio Tonic – Пълен анализ на 2019, какво Съдържа и Колко Струва?

Cardio Tonic цена

Вече се питате, колко струва Cardio Tonic? Ние ще ви отговорим!

Сега получавате преференциалната възможност да закупите Cardio Tonic много изгодно. Може да посетите официалната страница на сайта, от където да направите поръчка на продукта на половин цена от редовната.

Вземете своя продукт сега и усетете разликата!