5 естествени продукта и билки за холестерол

Докато все още се колебаете на трапезата към коя храна да посегнете, нека поговорим за холестерола.

Той съществува в два типа – лош холестерол и добър холестерол. За лошия е известно, че се натрупва в резултат на различни външни вътрешни фактори, но много от тях са причинени именно от онази по-мазничка и изкушаваща храна на трапезата.

Разбира се, тя е по-привлекателна от чесън и корени, но може да ви навлече куп последващи проблеми за в бъдеще.

За да се преборите и да парирате подобен риск, предлагаме ви да научите за диета и упражнения за здравословен управление на LDL.

Ето и топ 5 естествени продукта и билки за холестерол

curry-kupchinka_[516]1. Куркумата: има понижаващи холестерола ползи и е алтернативен избор за лечебен в продължение на десетилетия. Също така е добре известен с противовъзпалителни свойства и се смята, че е много популярна лечебна билка за многобройните разболявания причинени от холестерола.

 

 

 

rozmarin2. Розмарин: Може да изглежда необичайно, че някои билки за холестерол, са тези, които се използват всеки ден, което означава, че преди готвене трябва да ги имате под ръка. Розмаринът е чубрица билка, която е популярна като подправка за месо. Това е и идеална превенцията на сърдечно-съдови заболявания.

 

 

 

artishok-23. Артишок: Артишокът най-често се свързва с соте тиган, но се оказва мощно лекарства за дълго време. Освен с голямо разнообразие може да се похвали и със стимулация, киселините в стомаха, справяне с анемия и намаляване на лошия холестерол.

4. Бял равнец: През последните векове, алтернативната медицина е установила, че ползите от бял равнец допринасят всеки орган в тялото. Бял равнец също може да бъде полезна билки за холестерол, за неговия потенциал, за намаляване на веществото в кръвта.

 

базил-билка-за-холестерол5. Светски Базил: той е добре известен, за облекчаване на стреса. Тази подправка, билка за холестерол облекчава и понижава лошия такъв, които може да предизвика сърдечни заболявания.

Вашият коментар