3 храни в съчетание с билки за простатата

Съществуват толкова много лекарствени медикаменти на пазара, че когато на човек се налага да вземе, лекарство, дори по предписание винаги е объркан.

Ако става дума за поддържане или лечение на простата, то най-добре е да опитате по естествен начин. Специалистите смятат, че много билки за простата, могат да намалят риска от бъдещи проблеми, както и да поддържат нормални нива и отлично здраве у мъжа.

За да действат в пълния капацитет по предназначението си, някои хранителни добавки и билки за простатата имат свързана роля с хранителния режим. Ето, защо той също не бива да се подценява.

Добавянето на тези 3 храни към вашата диета може да е от голяма полза:

avocado5Авокадо: Проучване направено през 2012 г., от Харвардското училище за обществено здраве показва, че диета с високо съдържание на авокадо и храни с високо съдържание на мононенаситени мазнини могат да утроят шанса за успех с ин витро процедури. Мононенаситени мазнини в авокадото намаляват възпалението и зачеването.

Авокадото е богато на растителни стероли, които блокират излишък на естроген от ксеноестрогени (естроген имитиран в околната среда) и твърде много циркулиращи естрогени (естествено произвеждани в организма). Чрез балансиране на естроген, авокадото поддържат естествената способност на организма да произвежда прогестерон, който е от решаващо значение за овулацията и здравословната бременност, както и да поддържа добри нива на простатата у мъжа.

maslo-ot-siomga-polziДивата сьомга: Богата на Омега-3 масла в дивата сьомга се съдържат простагландини (телесни химикали, участващи в възпроизвеждането на хормони). В допълнение, омега-3 увеличава притока на кръв към половите органи, което е много важно за мъжа в репродуктивна възраст. Дивата сьомга също е добър източник на желязо.

 

 

kiselo-mlqko-domashnoОрганично кисело мляко: Докато нискомаслените млечни продукти могат да бъдат блокер, пълномаслените млечни продукти увеличат плодородието. Изследванията показват, че за поддържане на нормална овулация и здраве на простатата, мъжът трябва да се храни всеки ден с този естествен продукт.

Пълното съдържание на мазнини в киселото мляко е източник на протеин за плодородие. Основаващи се на аминокиселини и протеини, които са градивни частици на здрави клетки в тялото. Освен това, пробиотици, съдържащи се в киселото мляко, спомагат нивата здрави хормони в човешкия организъм.

Всичко това съчетано с здравословен начин на живот, физическа активност и билки за простата, може да е в голяма полза за бъдещето.

Вашият коментар