Компютърни офис маси и столове

Бюрото, компютърната маса и офис чина са един от основните елементи на офиса и детската стая за всеки ученик. Бюрото трябва да бъде на правилната височина – за да се гарантира правилното положение на гръбначния стълб и да се избегнат болки в гърба, които често измъчват, само след няколко часа заседнала работа.

Гамата от бюра в онлайн магазина office1.bg е много голяма, така че винаги може да изберете подходящата маса, която отговаря на вашите нужди.

Как да изберем бюро?

Височината е един от основните критерии. Писмени и компютърни маси трябва да бъдат на височина, такава, че краката да докосват земята, а ръцете на масата да се огънат в лакът под ъгъл от 90 градуса.

Разбира се, удобната позиция може да осигури офис стол , който понякога може да се регулира според височината на бюрото. Компютърните маси трябва да са с подходяща дължина и ширина – стандартната маса обикновено е 55 x 110 cm, но може да бъде малко по-голяма или по-малка. Когато търсите бюро, трябва да обърнете внимание на наличието на чекмеджета, рафтове, шкафове и др. Вижте модел бюро LB116 Основното нещо е да направи масата удобна и да ви помогне да работите по-продуктивно.компютъра или домашното.

От office1.bg може да намерите разнообразие от бюра в асортимента, така че всеки ще може да избере точно какво ще отговори на личните нужди. Компютърните маси, предлагани от нас с различни размери и дизайн, могат да задоволят очакванията и на най-взискателните клиенти, така че винаги може да намерите подходящия за вас вариант.