Какви билки за отслабване да ползваме?

Традиционните методи за отслабване – глад и спорт – вече не са толкова актуални, а и никога не са достатъчно. Съвременните диети, често включват прием на допълнителни хранителни добавки, а в нередки случаи и ефикасни билки за отслабване. Става въпрос за билки с особено разхлабващ или прочистващ ефект, както и за растения, които стимулират метаболизма, горят мазнини или спомагат за това, продукти с антиоксидантно действие срещу свободните радикали, които както знаете също може да са причина вашият режим за намаляне на телесната маса да не работи. В тази връзка, следващите билки за отслабване, които ще ви представим, категорично ще са ви доста полезни за диетата. Те не просто ще ви помогнат да намалите теглото по здравословен начин, но и ще поддържат нормалната функция на редица органи в тялото:

  1. Бял равнец срещу наднормено тегло

билки-за-хемороиди-bql-ravnecПоради силното си действие тази билка за отслабване се предписва и на хора с наднормено тегло, което означава, че ще е ефективна и за вашата диета. Много често, бял равнец се ползва и след преяждане за успокояване на стомаха.

  1. Розмарин – за перфектен метаболизъм

rozmarinПовечето билки за отслабване се славят с функцията си да стимулират обмяната на веществата, а това е важно за диетата ви. В допълнение, билката се предписва и на жени в менопауза, когато увеличението на телесната маса съвсем не е изключено поради хормонални промени в женското тяло.

  1. Със зелен овес срещу свободните радикали!

овес1Факт е, че свободните радикали ви пречат да слабеете. Съществуват клинични случаи, в които дори глад и ежедневни тренировки не постигат дори сваляне на минимални килограми за продължително време. Обяснението е ясно: токсините ви пречат да слабеете. Зеленият овес ще ви помогне, защото е мощен антиоксидант!

  1. Мента – релакс по време на диетата

menta-bОтслабващото действие на ментата я прави една от любимите билки за отслабване с видими резултати още на втория месец регулярен прием.

Вашият коментар